0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Våra villkor

1. Minimiorder
Vi har ingen minimiorder. Alla ordrar är välkomna. Däremot måste man vara 18 år för att göra en beställning. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en beställning.


Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Leverans
Vi levererar varorna inom Sverige.

Betalningsalternativ

  • Kortbetalning
    Kostnad: 0 kr. Du betalar säkert med ditt Visa eller Mastercard
  • Fakturabetalning Klarna
    Se aktuella villkor i kassan
  • Delbetalning Klarna
    Delbetala i din egen takt.

Läs mer om Klarnas betalningsvillkor här


Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2-7 arbetsdagar. Under högsäsong/högbelastning kan det ta längre tid. Vissa produkter ligger i vårt beställningssortiment. Dessa produkter kan ibland ha längre leveranstid.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar med DHL. Det mobiltelefonnummer som anges vid beställningen används vid aviseringen.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden är 49 kronor. Om du handlar för mer än 500:- blir frakten fri. Vissa produkter väger väldigt mycket och är lite svårare att transportera. Då tillkommer det ett frakttillägg. Om så är fallet så upplyser vi om detta på produktsidan.

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. Kontakta oss via info@doktorkitchen om du vill göra en reklamation.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följade information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer. Mailet skickar du till info@doktorkitchen.se

Ett krav är att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackningen. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer alltid konsumentverkets rekommendationer. Observera att du själv står för returfrakten.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till DHL eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Övrigt
Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser. Vi reserverar oss även för att en produkt kan ta slut I lager. Vi kan tyvärr inte garantera att bilderna återger varans utseende helt och hållet. Dels med anledning av att små detaljer inte syns och dels för att olika bildskärmar har olika inställningar vad gäller färger, ljusstyrka etc.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll vilket inte skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser av PANELO AB (556894-1503), som gör att www.doktorkitchen.se inte kan hålla nämnda avtal/förpliktelser, skall utgöra grund till att www.doktorkitchen.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.